Täna algab EXPO Milano 2015 Eesti paviljoni konkursi tööde näitus

Tänasest on Tallinnas Viru Keskuse aatriumis avatud 2015. aastal Milanos toimuva EXPO maailmanäituse Eesti paviljoni idee-, arhitektuuri- ja sisekujunduskonkursi tööde näitus.

Näitusel on välja pandud kõik konkursile esitatud 14 tööd makettidena, mille juures on ka selgitused tööde ideelahenduste kohta koos videoklippidega. Konkursist võtavad osa arhitektuuri, reklaami ja loometegevusega seotud ettevõtteid, osalemise tähtaeg oli 31. oktoober ja võitja kuulutatakse välja 20. novembril kell 15 Viru Keskuse aatriumis. Konkursi žüriisse kuuluvad arhitektid Peeter Pere ja Raivo Kotov, sisearhitekt Janno Roos, disainer ja loovjuht Asko Künnap, kommunikatsioonikonsultant Raul Rebane ning EXPO Milano 2015 Eesti esinduse projektijuht Andres Kask, žürii esimees on EASi juhatuse liige Martin Hirvoja.

Maailmanäitus toimub 2015. aasta 1. maist 31. oktoobrini Milanos. EXPO seekordseks peateemaks on toit kui eluks vajalik energiaallikas, rõhuga säästlikkusel ja innovatsioonil. Eestile on EXPOl broneeritud 1010-ruutmeetrine ala, mille leiab idapoolsest sissepääsust teisena. Eesti naabriteks EXPO-l on Omaani ja Venemaa paviljonid.

EXPO on riikidevaheline maailmanäitus, mis toimub iga viie aasta tagant ja kestab kuus kuud. Eesti on sel sajandil osalenud 2000. aastal Hannoveri EXPO-l ning 2010. aastal Shanghai EXPO-l. Näitus jääb Viru Keskuse aatriumis avatuks kuni 21. novembrini ja alates 22. novembrist kuni 5. detsembrini on see välja pandud Tartus Tasku keskuse aatriumis.

Konkursi töödega on võimalik ka tutvuda internetis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kodulehel.

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht