PÖFFi lisaseansid

Pimedate Ööde Filmifestivali programmi lisati suure publikuhuvi tõttu kolm lisaseanssi. Viimast korda on võimalik vaadata publikult sooja vastuvõtu saanud filme „The Broken Circle Breakdown“ ja „Veel kolm pulma“ ning Euroopa esilinastusena kavva lisatud linateost „Vana poiss“.

Festivali viimaseks päevaks said lisaseansi kaks selle aasta publiku suurt lemmikut. „The Broken Circle Breakdown“, mis on kindlasti üks peamisi kandidaate ka tänavuse parima Euroopa filmi tiitlile ja tõeline vitamiinilaks „Veel kolm pulma“.

Erilinastusena lisandus viimasel hetkel PÖFFi programmi ka USA ühe omanäolisema filmilavastaja Spike Lee põnevik „Vana poiss“.

VANA POISS / OLD BOY (USA) – 27. november kell 19, vaata kavast
THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN (Belgia) – 01. detsember kell 18, vaata kavast
VEEL KOLM PULMA / THREE MANY WEDDINGS (Hispaania) – 01. detsember kell 19.30, Coca Cola Plaza, vaata kavast
Lisaseansi saanud filmide kõrval jagub pileteid veel teistelegi Euroopas auhinnatud linateostele, mis 17. PÖFFi raames sel nädalal viimaseid kordi linastuvad. Nende hulgas näiteks Kuldgloobuse ja Oscari võitja Alexander Payne’i kuues mängufilm „Nebraska“. Samuti nii Tartus kui Tallinnas veel ühe korra näitamisele tulev vendade Ethan ja Joel Coeni meistriteos „Llewyn Davise ballaad“, mis pärjati tänavu Cannes’is žürii peapreemiaga.

NEBRASKA (USA) – 29. november kell 19.00, vaata kavast
LLEWYN DAVISE BALLAAD / INSIDE LLEWYN DAVIS (USA / Prantsusmaa) – 28. november kell 21.30 ja 01. detsember kell 22, vaata kavast

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht