RKAS kuulutas välja Terviseameti uue hoone ideekonkursi

Võistluse eesmärgiks on parima ruumilise terviklahenduse leidmine uuele Terviseameti hoonele Paldiski mnt 81 kinnistule. Paldiski mnt 81 kinnistule koondatakse kõik Terviseameti seni Tallinna eri piirkondades paiknevad üksused, milleks likvideeritakse siin amortiseerunud hooned ja rajatakse nende asemele uus, mis vastab nii kasutaja pinnavajadustele kui ka funktsionaalsetele, ehituslikele ja esteetilistele nõudmistele. Uue hoonestuse tänavapoolne ehitusjoon on planeeritud 5-meetrise tagasiastega olemasoleva 2-korruselise administratiivhoone esifassaadiga võrreldes, et selle suurem, kuni 6-korruseline ehituskehand haakuks visuaalselt paremini naaberhoonestusega.

Paldiski mnt 81 kinnistu ja väikeelamute vahele jääv ala kujundatakse väikeseks veesilmaga avalikuks pargiks. Pargist peaks kujunema õueala pikendusena puhkeala nii käesolevast planeeringualast idapoole jäävatele korterelamutele, mis viimastel praegu puudub kui ka Paldiski mnt 83 asuva kooli õpilastele. Pargiala lahendus antakse eraldi sellekohase projektiga.

Võistluse eesmärk on sõlmida ideekonkursi võitjaga tema pakutud kavandi alusel teenuste hankeleping.

Hankeinfo asub riigihangete registris

https://riigihanked.riik.ee/register/hange/151976

Ideekonkursi tööde esitamise tähtaeg on 26. juuni 2014. a kell 13.

Žürii koosseis: esimees Timo Aarmaa, Riigi Kinnisvara AS; liikmed Tiiu Aro, Terviseamet ja arhitektid Martin Aunin, Ain Padrik, Kalle Komissarov.             E

Preemiafond 28000 eurot jaguneb järgmiselt:

1.koha auhind on 10 000 eurot,

2.koha auhind on 7 000 eurot ja

3.koha auhind on 5 000 eurot;

Ergutuspreemiate (2 tk) suuruseks on 3 000 eurot osaleja kohta

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht