Kultuurikatla planeeringu täiendav avalik väljapanek

Tallinn tutvustab Kultuurikatla planeeringut täiendaval avalikul väljapanekul seoses kavatsusega detailplaneering kehtestada osaliselt.Kultuurikatla detailplaneeringuga on võimalik tutvuda 3.-30. septembrini tööpäeviti Põhja-Tallinna valitsuse infosaalis Niine 2 majas, Tallinna Kesklinna valitsuses Nunne 18 hoones ja Tallinna linnavalitsuse infosaalis Vabaduse väljaku ääres.

Kultuurikatla, Linnahalli ja mere vahelise ala detailplaneering on kavas kehtestada osaliselt jättes välja planeeritava ala kaguosa, sealhulgas Põhja puiestee 33 kinnistu, mille omanik on Statoil Fuel & Retail Eesti AS. Vastuvõetud detailplaneeringus oli planeeritud ala suurus 11,21 hektarit, detailplaneering on kavas kehtestada 7,01 hektari suurusel alal.

Detailplaneeringut on muudetud võrreldes vastuvõetud lahendusega Statoili kinnistu osas. Kinnistust on ette nähtud moodustada kaks hoonestatavat krunti varasema ühe hoonestatava krundi asemel. Neist üks on planeeritud ühiskondlike ehitiste sihtotstarbega Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumi hoone tarvis, teisele saab ehitada kuni viiekorruselised ärihooned. Lisaks on detailplaneeringut korrigeeritud arvestades varem korraldatud avalike väljapanekute ja arutelude tulemustega.

Detailplaneeringu seletuskirja ja põhijoonisega on võimalik tutvuda ka Tallinna planeeringute registris http://tpr.tallinn.ee.

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht