Tartu Kunstimuuseumis uueneb piletisüsteem

Tartu Kunstimuuseumis hakkab alates kolmapäevast, 23. oktoobrist kehtima uuenenud piletisüsteem. Muuseum pakub jätkuvalt erinevaid võimalusi:  tavapääsmeid, paindlikke  ja kombineeritud perepileteid, samuti aastaseid muuseumipasse ja kallimaid toetajapääsmeid. Viimase kuu reede tasuta külastuspäevad asenduvad ühe-euro reedetega.

Endiselt saavad kunstimuuseumi tasuta külastada 8-aastased ja nooremad lapsed, kunstierialade õpilased ning õpilasgruppide saatja õppetöö raames, õigusvastaselt represseeritud, ICOMi ja Eesti Muuseumiühingu liikmed, Eesti muuseumide töötajad ja puuetega inimesed koos saatjaga. Sooduspiletit on endiselt võimalik lunastada õpilastel, üliõpilastel ja pensionäridel. Samuti oleme sooduspiletiga muuseumi külastamise võimaluse laiendanud Töötukassas registreeritud töötutele. Nii tahame vastu tulla sotsiaalselt vähekindlustatud inimestele, kes samuti sooviksid osa saada kunstipärandist, kuid kelle majanduslikud võimalused on piiratud.
Muuseumi direktor Rael Artel: “Näituste ettevalmistamine ja külastajatele avatuna hoidmine on väga kallis töö. Ühelt poolt eeldab see kunstialast ekspertiisi ja aastatepikkust kogemust, mis kindlasti on meie muuseumisse akumuleerunud, teisalt aga arvestama käesoleva aja majanduslike muutustega. Tavapärased piletihinnad kehtivad edasi, samas pakume võimalust hinnatundlikumale kunstisõbrale külastada kogu maja näitusi vaid ühe euro eest. Selline ühe euro reede on meil iga kuu viimane reede ja jätkuvalt jäävad kehtima senised soodustused.”
Uudse soodustusena tuleb kasutusele 25-eurone aastapilet, mis võimaldab püsikülastajale piiramatut näituste külastamist aasta vältel. Perepiletiga on muuseumikülastus samuti soodsam – juba ühe kaasasoleva lapsega on odavam osta perepilet kui kolm üksikpääset. Muuseumi toetamiseks pakume võimalust soetada ka kallim Sõbrapääse või lausa Kõige suurema sõbra pilet.
Rael Artel: “Oleme välja töötanud ka piletid kunstisõpradele, kes soovivad meid rahaliselt toetada – alates sellest nädalast on näitusemajas müügis  Sõbrapilet hinnaga 10.- eurot ja Kõige suurema sõbra pilet hinnaga 100.- eurot. Maksame selle annetuse pealt loomulikult makse, kuid see on kindlasti parim võimalus muuseumi rahaliseks toetamiseks  – kogu piletitulu laekub meie eelarvesse ning me saame selle eest uusi näituseid ja trükiseid ette valmistada”.

Tartu Kunstimuuseum

Lisainfo: www.tartmus.ee

Normal 0 21 false false false ET X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Aii loeb esmajärjekorras nende toimetajate lood, eks siin kujundamist ootavad.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht