Tõnu Oja „Täitsa tavalised lorid laulud“ Särevi Teatritoas

24. oktoobril kell 18.00 astub Särevi Teatritoas (Tina 23-13, Tallinn) publiku ette näitleja Tõnu Oja luulekavaga „Täitsa tavalised lorid laulud“. Tegu on järjekordse luuleõhtuga sarjast „Pajats või poeet“, kus oma sõnaloomingut tutvustavad tuntud näitlejad.

Tõnu Oja (1958) lõpetas lavakunstikateedri 1980. a ning on sellest peale tegutsenud eelkõige Noorsooteatri/Linnateatri ja Draamateatri näitlejana. Publik tunneb teda aga lisaks veel lugematutest filmi- ja telerollidest, raadiokuuldemängudest ja meelelahutussaadetest.  Vähesed teavad, et Tõnu Oja on ka viljakas tõlkija ning luuletuste ja laulusõnade looja.
 
„Pajats või poeet“ sari on alates 2011. aastast esitlenud juba paljusid näitlejatest poeete, nagu Merle Jääger, Viire Valdma, Andres Noormets, Üllar Saaremäe, Toomas Suuman, Marilyn Jurman, Alo Kõrve jt. Üks menukamaid luuleõhtuid oli kevadel Peeter Volkonski osavõtul, sel aastal ootab järge veel Lauri Kaldoja.
 
Särevi Teatrituba on Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumi filiaal ning ainuke tegutsev  teatritegelase isikumuuseum. Väike ja hubane kortermuuseum oli kunagi koduks eesti näitlejale, lavastajale ja dramatiseerijale Andres Särevile ning tema abikaasa Annale.


Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht