Tartu Kõrgem Kunstikool alustab uute üliõpilaste vastuvõttu esmakordselt juba märtsis

Tartu Kõrgem Kunstikool alustab sellel aastal elektrooniliste avalduste vastuvõttu juba märtsis, pakkumaks sisseastujatele võimalust hakata varem mõtlema erialavalikule ning sisseastumiseksamitele valmistumisele. Elektroonilisi sisseastumisavaldusi saab hakata esitama TKK veebilehel alates esmaspäevast, 3. märtsist.

 
TKK rektor Vallo Nuusti sõnul võimaldab avalduste varasem vastuvõtt kõrgemasse kunstikooli pürgijatel paremini oma suvist aega planeerida. “Avalduse esitamine märtsis annab noorele võimaluse paremini jagada oma aega riigieksamiteks ja meie kõrgkooli sisseastumiseksamiteks ettevalmistamise vahel,” ütles Nuust ja lisas, et TKK-sse sisseastumisel riigieksamite tulemusi ei nõuta.
Sisseastujatel on võimalus lihvida oma oskusi 31. maist kuni 8. juunini toimuvatel tasulistel ettevalmistuskursustel. Kursusel keskendutakse portree joonistamisele ja erinevatele kompositsiooniülesannetele. Osalejaid juhendatakse sisseastumiseksamite nõuetest lähtuvalt.  Lisainfo ja registreerimine: www.artcol.ee/teenused/taiendusope.
Olulised kuupäevad:
elektrooniliste avalduste esitamine: 3. märts – 26. juuni (meedia- ja reklaamikunsti osakond kuni 20. juuni)
lahtiste uste päev (galeriis Noorus ja TKKs): 19. märts
sisseastumiseksamite konsultatsioonid: 27. juuni
sisseastumiseksamid: 28. juuni-1. juuli
TKKs on võimalik omandada rakenduskõrgharidus tekstiili, mööbli ja restaureerimise, nahadisaini ja restaureerimise, skulptuuri, fotograafia, meedia ja reklaamikunsti ning maali ja maalingute restaureerimise erialal. Õpe kestab 4 aastat.
Lisainformatsioon sisseastumise kohta: www.artcol.ee/sisseastujale .

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht