Cristelll’i maalinäitus „Kuldne“

Teisipäeval, 20. mail kell 18 avab noor kunstnik Cristelll alias Kristel Kütt Haus Galeriis oma isiknäituse „Kuldne“. Oma esimesel personaalnäitusel toob autor vaatajate ette samanimelise maaliseeria, mis on inspireeritud kevadisest ärkamisest ja päikese elustavast energiast.

Oma isikupärases autoritehnikas kasutab Cristelll lisaks akrüülvärvile tavapäratus koosluses erinevaid vahendeid ja segatehnika elemente – nagu näiteks kaneelikoor, krakleelakk, kuldamisvaha, väikesed ehtedetailid jne. Valdavalt säravates soojades toonides abstraktsed maalid kannavad endas positiivseid emotsioone ja selgelt väljenduvat elurõõmu.

„Sari “Kuldne” on maalitud 2013. ja 2014. aasta kevadel, kui maailm meie ümber ja sees ärkab, virgub, kosub. Taaskord… Ent ikka ei suuda olla rõõmustamata ning joovastumata sellest igakevadisest unelusest ja kaamosest virgumise momendist. “Seega on PÄIKE kindlasti maalisarja suurim inspiratsiooniallikas, sulatades oma kuldsete kiirtega porimülkaid, hingesoppe, tuues ja luues positiivset energiat. Ühesõnaga – see tunne on kuldaväärt ja vajas jäädvustamist,“ ütleb autor.

Näitus jääb avatuks kuni 27. juunini

E–R 10–18, L 11–16.

Lisainfo:

Haus Galerii

6419 471

Uus 17, Tallinn

www.haus.ee

haus@haus.ee

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht