Šveitsi maastikuarhitektuuri tutvustav näitus

Šveitsi maastikuarhitektuuri tutvustava näituse "The Swiss Touch in Landscape Architecture" avaloengu peab näituse kuraator Michael Jakob Šveitsist. Sündmus leiab aset 9. septembril Eesti Maaülikooli peahoone aulas (Kreutzwaldi tn 1, Tartu) algusega kell 19.30.

20. sajandi maastikuarhitektuuris on Šveitsil olnud võtmeroll. Uusi lähenemisi maastikukujundamisele luuakse seal ka tänapäeval. EPFL Lausanne`i maastikuarhitekti Michael Jakobi poolt kokku pandud näitus toob hästi esile Šveitsi maastikukujunduse uusi põhimõtteid.

Näitusel “The Swiss Touch in Landscape Architecture” on esindatud Šveitsi kaasaja maastikukujunduse suurepärased näited. Näituse korraldajad kutsuvad publikut näitusest osa saama ning tutvuma maastikuarhitektuuri kvaliteedi, mitmekülgsuse ja vaheldusrikkusega.
 
Loengu ja näituse üheks eesmärgiks on tutvustada maastikuarhitektide koostööpartneritele, kelleks on nii arhitektid, insenerid kui omavalitsuste spetsialistid, millega erialal rahvusvahelisel tasandil tegeletakse ning kuhu on soov jõuda ka Eestis.
 

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht