Kunstikonteiner, Janno Bergmann, Erik Alalooga, Sandra Jõgeva Dresdenis

13.-14. septembril võtab Dresdenis kultuurikeskuses friedrichstadZental festivalist "Sichtbetonung 9.2" osa kuni selle aasta alguseni Kultuuritehasega Polymer seotud olnud Kunstikonteiner/ Art Container. Dresdenis ollakse koosseisus Tanel Saar, Janno Bergmann, Erik Alalooga, Kilian Ochs, Panu Ollikainen, Mika Palonen ja Sandra Jõgeva.

Lisaks Kunstikonteineri interaktiivsele saunainstallatsioonile “Kümblejad”/”The Bathers”, mida on aastast 2009 eksponeeritud nii Miami kunstimessil “Fountain”, Brisbane`i teatrifestivalil kui Kultuuritehases Polymer ja Riia tänavafestivalil “Balta Nakts” on Dresdenis väljas ka Kunstikonteineri teine installatsioon “The Doors on Stage”, samuti Janno Bergmanni kunsti filosoofilise põhiolemusega tegelev “Art Makes You (¤) Fly”.

Erik Alalooga esineb heliperformance`iga “Neurontrip” mis autori sõnul hõlmab materjali akustiliste karakterite transformeerimist kõlamustriteks.

Dresdeni jaoks on valminud Sandra Jõgeva uus stand up tragöödia karjääri-, raha-ja erinevate tööotsade, samuti Euroopa tuleviku teemadel pealkirjaga “Jobs: Europe Endless”.

Festivali programm algab nii laupäeval, 13. septembril kui laupäeval, 14. septembril kl 18 ning kestab keskööni. Kunstikonteineri “Kümblejad” leiab aset kestvusperformance`ina mõlemal õhtul, Erik Alalooga ja Sandra Jõgeva etendused toimuvad aga laupäeval.

Rohkem infot festivali kohta:

http://www.friedrichstadtzentral.de/programm-sichtbetonung-9-2.html

https://www.facebook.com/events/362457543902113/?fref=ts

Kui sulle meeldis see postitus jaga seda oma sõpradega

[LoginRadius_Share]
 

Leia veel huvitavat lugemist

Värske Rõhk
Hea laps
LR
Keel ja kirjandus
Akadeemia
Kunstel
Muusika
Õpetajate leht
Täheke
TeaterMuusikaKino
Vikerkaar
Looming
Müürileht